VVS-ARBEJDE 

Professionelt VVS arbejde

Står du og skal have udført VVS arbejde, kan du trygt ringe til Flemming Franck A/S, da vi er er totalleverandør indenfor alle typer håndværk herunder også VVS-arbejde.
Vi har faste samarbejdsaftaler med de bedste VVS-firmaer, og vi kan stå på mål for det arbejde, de udfører.
Derfor er du sikret at du får udført kvalitetsarbejde til fornuftige priser – naturligvis indenfor aftalt tid og rammer.

Langtidsholdbare løsninger

Hos Flemming Franck A/S ved vi at ordentligt VVS arbejde er fundamentet for langtidsholdbare løsninger, derfor er vi meget omhyggelige med valg af samarbejdspartnere.
Vi lægger vægt på at VVS-arbejdet bliver udført professionelt og med sans for detaljer, og vi står gerne for totalentreprisen, hvis du har brug for andet og mere end VVS arbejde.

Grundig rådgivning

Inden vi påbegynder VVS-arbejdet, sørger vi altid for at gennemgå de forskellige muligheder grundigt med dig, så det VVS-arbejde du får udført, lever op til dine forventninger. Men indgående dialog og grundig rådgivning, oplever du ikke ubehagelige overraskelser undervejs, når du får udført VVS-arbejde gennem os.

Kompetente samarbejdspartnere

Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Flemming Franck A/S kan vi prale af mere end 25 års erfaring med alle former for håndværk. Vi samarbejder med byggebranchens absolutte elite. Dette gælder alle arbejdsområder, herunder naturligvis også VVS-arbejde.
Vores samarbejdspartnere har mange års erfaring, og de leverer udelukkende kvalitetsarbejde. Vi er garant for veludført og professionelt arbejde.
VVS´erne hos vores samarbejdspartnere deltager løbende i efteruddannelse og kurser, så de altid har fingeren på pulsen i forhold til nye muligheder og teknikker. VVS´erne udfører omhyggeligt arbejde, og de tager naturligvis hensyn, hvis der befinder sig andre i og omkring deres arbejdsområde.

Også totalentrepriser

Hos Flemming Franck A/S tager vi os også af totalentrepriser. Med en totalentreprise, kan du nøjes med en kontaktperson gennem hele projektet. Din kontaktperson er kun et telefonopkald væk, så du altid kan få svar på spørgsmål, ligesom du kan være helt sikker på at modtage løbende underretninger om, hvordan arbejdet skrider frem.
Vi varetager også VVS-arbejde i forbindelse med renoveringsprojekter og nybyggeri. Varetager vi din totalentreprise, behøver du ikke holde boldene i luften, det gør vi for dig.

Kontakt os

Vil du have udarbejdet et tilbud på VVS-arbejde hos Tømrermester Flemming Franck A/S, er du velkommen til at kontakte os på 4818 1216 eller via mail her

Medlem af BygGaranti