Vi garanterer professionelt el-arbejde

Står du og mangler godt el-arbejde, kan du trygt ringe til Flemming Franck A/S. Vi er totalleverandør indenfor alle typer håndværk. Og via vores store netværk af eksterne håndværkere, har vi også tilknyttet seriøse og kompetente el-installatører.

Med mangeårige samarbejdsaftaler med førende el-installatører tør vi godt stå på mål for deres arbejde.

Vi garanterer dig derfor veludført kvalitets el-arbejde til rimelige priser – udført af elektrikere, der tager deres arbejde alvorligt

Langtidsholdbart el-arbejde

Hos Flemming Franck A/S ved vi, at grundigt el-arbejde er den vigtigste ingrediens i en langtidsholdbar løsning. Derfor er vi selektive, når det kommer til udvælgelse af el-installatører, der skal samarbejde med os.

Vi lægger vægt på at el-arbejdet bliver udført professionelt og omhyggeligt – helt ned i detaljen. Og vi står gerne for totalentreprisen, hvis du har brug for andet og mere end el-arbejde.

Grundig rådgivning inden vi starter op

Inden opstart af el-arbejdet rådgiver vi dig indgående i de forskellige muligheder. På den måde får du udført el-arbejde, der lever helt op til dine forventninger og behov. Med grundig rådgivning fra os oplever du ikke uforudsete forhindringer undervejs, når vi leverer el-arbejde.

Kompetente samarbejdspartnere

Vi i Tømrer- og Snedkerfirmaet Flemming Franck A/S kan prale af mere end et kvart århundredes erfaring med alle former for håndværk. Vi samarbejder med byggebranchens tunge drenge indenfor alle brancher, herunder også el-branchen.

Fælles for vores samarbejdspartnere er, at de har mange års erfaring og udelukkende leverer kvalitetsarbejde. Og vi er din garant for professionelt og veludført håndværk.

Elektrikerne, der er tilknyttet os eksternt, deltager løbende i kurser og forskellige former for efteruddannelse. Derfor er de helt opdaterede i forhold til nyeste trends på markedet. De sætter tillige en ære i at udføre omhyggeligt arbejde og er selvfølgelig hensyntagende, hvis der er andre tilstedeværende i deres arbejdsområder.

Også totalentrepriser

Hos Flemming Franck A/S tilbyder vi totalentrepriser. Med en totalentreprise har du samme kontaktperson gennem hele dit projekt. Din kontaktperson er altid kun et opkald væk, og du kan derfor altid kan få svar på spørgsmål. Og du kan være helt sikker på at blive underrettet løbende i forhold til, hvordan arbejdet skrider frem.

Vi tilbyder el-arbejde både i forbindelse med renoveringsprojekter og nybyggeri. Hvis vi varetager din totalentreprise, behøver du ikke bekymre dig om at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det gør vi for dig.

Og vi er naturligvis medlem af Byg Garanti

Kontakt os

Vil du have udarbejdet et tilbud på el-arbejde gennem Tømrermester Flemming Franck A/S, skal du endelig kontakte os på 4818 1216. Du kan også sende os en mail her

Skriv til os

+45 48 18 12 16