EKSPERTER I RENOVERING

Renovering for private og erhverv

Vi har i mange år udført renovering for både privatkunder og erhverv. Over årene har har været med i mange spændende privat- og erhvervsbyggerier, ligesom vi også udfører renovering for kommuner. Vi har bl.a. udført ombygning af skoler og institutioner. Du kan se et udpluk af vores referencer her 

Vore kernekunder er erhvervskunder. Vi ønsker at være det naturlige valg, når administratorer, boligselskaber og arkitekter udvælger samarbejdspartnere til større projekter.

Men vores privatkunder er også vigtige for os. Og lige gyldigt om det er en større renovering, du skal have foretaget, eller en mindre, lover vi kvalitetsarbejde.

Vi rådgiver dig grundigt

Det bedste udgangspunkt for tilfredse kunder er grundig rådgivning. Derfor spørger vi altid grundigt ind til dine ønsker og forventninger. Og vi rådgiver dig naturligvis i de forskellige muligheder, så den renovering vi udfører, lever op til dine forventninger. Med ordentlig rådgivning kan du være sikker på, du er klædt på til at træffe de rette valg.

Vi ansætter lærlinge

Hos Flemming Franck tager vi ansvar for kommende generationer. Og vi vil gerne bidrage med at videreformidle det gode håndværk til eftertiden. Derfor har vi altid lærlinge ansat i firmaet. Lærlingene lærer en masse hos os, men vi lærer også af dem.

Byg Garantiordning
Vi er medlem af Byg Garanti. Det betyder, at du som kunde hos os er dækket mod fejl og mangler for op til 150.000 kr. inkl. moms. Alle tvister indbringes for Byggeriets Ankenævn, der består af en landsdommer, to repræsentanter fra Forbrugerrådet TÆNK og Parcelhusejernes Landsforening samt to repræsentanter fra DI Dansk Byggeri.

Kontakt os

Vi udarbejder gerne et tilbud på dit renoveringsprojekt. Ring til os på 4818 1216 så vi kan drøfte omfanget af den renovering, du skal have udført.
Du kan også sende os en mail her