Til- og ombygning

Hos Tømrerfirmaet Flemming Franck har vi mange års erfaring med
tilbygning og ombygning.

Brug for en håndværker?

Hos Tømrerfirmaet Flemming Franck har vi mange års erfaring med tilbygning og ombygning. Vi sætter en ære i at udføre professionelt arbejde, til rimelige priser og naturligvis inden for de aftalte tidsrammer.

Vi ved, hvor vigtigt det er at rådgive ned i mindste detalje. Hos os starter om- og tilbygnings arbejdet med en grundig gennemgang af de forskellige muligheder ud fra den eksisterende bygnings karakter og kendetegn samt dine ønsker og behov.

Da vi ved, at det kan være svært at leve side om side med en byggeplads, gør vi os stor umage med at minimere støj- og arbejdsgener, så du og de andre beboere vil opleve mindst mulige gener, mens byggeriet står på. De første overvejelser, du bør gøre dig, når du skal have foretaget en ombygning eller tilbygning, er at forholde dig til form og arkitektur. Skal tilbygningen ligne det oprindelige hus, eller skal det have sit eget udtryk?

Er dit hus af nyere dato, er det typisk forholdsvis let at opføre en tilbygning, der er i tråd med det oprindelige. Er dit hus af ældre dato kan det være svært at foretage en tilbygning, der ligner det oprindelige byggeri, men ikke umuligt. Du bør nøje overveje, hvilke ønsker du har til den nye tilbygnings funktionalitet ligesom lysvinkler, materialer og lignende har stor betydning i forhold til det endelig resultat, som du gerne skulle være glad for i mange år. Her kan det som regel betale sig, at være i stand til at vælge til og fra, hvis det f.eks. viser sig, at funktionalitet eller materialevalg ikke harmonerer med dine forestillinger om det endelig resultat.

Hos Flemming Franck A/S har vi fast tilknyttede, professionelle samarbejdspartnere og tilbyder totalløsninger til vores kunder. Derfor får du tilknyttet en fast kontaktperson gennem hele forløbet, hvilket sparer dig for at skulle holde styr på alle de forskellige håndværkere, der kan være tilknyttet processen.

Du kan se nogle af vores cases her

Ring til os på 4818 1216 og fortæl om dine byggedrømme, så kan vi udfærdige et uforpligtende tilbud til dig.

Medlem af Byg Garanti

Skriv til os

+45 48 18 12 16