Malerarbejde

Vi er garanter for professionelt malerarbejde

Brug for en håndværker?

Vi er totalleverandør indenfor alle former for håndværk. Gennem vores store netværk af håndværkere, vi hyrer eksternt, har vi naturligvis også dygtige og professionelle malermestre tilknyttet.

Gennem langvarige samarbejdsaftaler med førende malermestre ved vi, at de leverer ordentligt malerarbejde. Derfor kan vi love dig veludført kvalitets malerarbejde til ganske fornuftige priser. Selvfølgelig udført af malermestre, der finder glæde i at udføre perfekt arbejde.

Langtidsholdbart malerarbejde

Hos Flemming Franck A/S kender vi til vigtigheden af, at malerarbejdet bliver foretaget ordentligt første gang. Ingen gider have maleren ud igen for at lappe. Vi selektive, når det handler om udvælgelse af eksterne malermestre til vores forretning.
Vi lægger vægt på at vores malermestre har flair for malerarbejde, og at de er omhyggelige – helt ned i mindste detalje.

Grundig rådgivning inden vi starter op

Inden opstart af malerarbejdet, spørger vi ind til dine ønsker og forventninger. Derefter rådgiver dig i de forskellige muligheder, så det udførte malerarbejde lever op til dine forventninger og behov. Med grundig rådgivning fra os kan du være sikker på, du er klædt på til at træffe de rette beslutninger.

Kompetente samarbejdspartnere

Vi, i Tømrer- og Snedkerfirmaet Flemming Franck A/S, har mere end et kvart århundredes erfaring indenfor alle typer håndværk. Vi samarbejder med byggebranchens professionelle drenge indenfor alle brancher, naturligvis også malerbranchen.
Fælles for de samarbejdspartnere vi udvælger er, at de har mange års erfaring og kun leverer kvalitetsarbejde. Vi er din garant for professionelt og godt udført håndværk.
Vores malermestre, holder sig opdateret i forhold til nyeste teknikker og trends på markedet. De sætter en ære i at udføre professionelt arbejde. Og de tager selvfølgelig hensyn, hvis der er andre tilstedeværende, der hvor de går og arbejder.

Også totalentrepriser

Hos Flemming Franck A/S tilbyder vi totalentrepriser. Med en totalentreprise har du en kontaktperson til at styre hele dit projekt. Din kontaktperson er altid tilgængelig, så du løbende kan få svar på spørgsmål. Og du kan være helt sikker på at blive underrettet løbende, lige på det niveau, du ønsker. Vi tilbyder både malerarbejde i forbindelse med renoveringsprojekter og nyopførelser. Varetager vi din totalentreprise, behøver du ikke bekymre dig om at få tingene til at gå op i en højere enhed, det tager vi os af.

Kontakt os i dag

Vil du have udarbejdet et tilbud på malerarbejde gennem Tømrermester Flemming Franck A/S, kan du kontakte os på 4818 1216.

Vi er naturligvis medlem af BygGaranti

Skriv til os

+45 48 18 12 16