Serviceaftaler

Serviceaftaler sikrer dine bygninger. Hvis bygninger ikke vedligeholdes løbende kan det resultere i unødigt store og dyre reparationer med store udgifter, der kunne have været undgået, til følge.

Flere steder som f.eks. på idrætsanlæg, skoler, erhvervsejendomme kan det være en fordel at indgå faste serviceaftaler, hvilket vi naturligvis tilbyder.

Forebygger risikoen for uforudsete udgifter

Størsteparten af alle skader kan fanges i opløbet ved regelmæssige ind- og udvendige eftersyn af bygningen. Ved disse eftersyn vil problemer typisk konstateres og kunne udbedres.

Du er med en serviceaftale også sikret at bygningen altid fremstår pænt og vedligeholdt, og du minimerer risikoen for uforudsete regninger betragteligt. Men en serviceaftale kan også betyde, at du kan aftale en fast pris og være sikker på, at der står en person til rådighed til at kunne rykke ud omgående, når behovet opstår.

Mange års erfaring med serviceaftaler

Hos Tømrer- og snedkerfirmaet Flemming Franck A/S tilbyder vi serviceaftaler. Vi har mangeårig erfaring indenfor vedligeholdelse af bygninger for både erhvervsliv, boligselskaber, institutioner og private. Og vi har mange tilfredse kunder.

Når vi indgår serviceaftaler, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte bygning. Vi foretager en indledende besigtigelse af bygningen og tager en snak med dig om lige præcis dit behov. Prisen for en sådan aftale kan variere afhængig af omfang og ønsker, men den tilpasses altid så den passer lige præcis til behovet.

Forskellige former for serviceaftaler

En serviceaftale bliver skræddersyet til dig og kan aftales med halv- eller helårlig gennemgang eller uden faste intervaller. Den kan f.eks. bestå af følgende:

  • Regelmæssigt service og justering af ind- og udvendige døre/vinduer
  • Totalgennemgang af præmisserne – dette giver et godt overblik over fremtidige opgaver
  • Aftale om omgående udrykning ved behov
  • Aftale om tilknytning af fast håndværker, der kender din ejendom og de ansatte.

Herudover står vi naturligvis til rådighed ved såvel små som store løbende og pludseligt opståede tømreropgaver, og du er altid sikret stor fleksibilitet og direkte kontakt til din kontaktperson.

Vores succes er primært affødt af dygtige og kompetente medarbejdere, der brænder for deres håndværk, kan lide at blive udfordret og yder et højt serviceniveau til vores kunder.

Derfor er du, når du indgår serviceaftale med os, altid sikret veludført og professionelt arbejde.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere, vil aftale et møde eller andet, sider vi klar ved telefonerne på 48 18 12 16.

Vi er medlem af BygGaranti