Vinduer og døre

At udskifte vinduer eller døre i boligen, er typisk en større investering, og det er derfor vigtigt, at du sætter dig nøje ind i dine konkrete behov og ønsker samt de mange forskellige typer døre og vinduer, der fås på markedet.

Når du skal vælge nye vinduer til dit hus, er der nogle forskellige faktorer, du skal være opmærksom på. For det første skal du tænke over hvilken vinduestype, der passer bedst til din bolig. Dannebrogsvinduer er fx formentlig ikke så passende til et funkishus. For det andet bør du overveje, hvilke materialer dine nye vinduer skal være i.

Det er muligt at købe vinduer i forskellige træsorter, herunder lærk, teak, eg og maghoni. Vælger du at erhverve vinduer i træ, skal du være opmærksom på, at de kræver løbende vedligeholdelse, hvis de skal have en lang levetid.

Du kan også vælge at købe såkaldte vedligeholdelsesfri vinduer. De er typisk fabrikeret i aluminium eller plastic. Her er kan du ikke forvente samme æstetiske kvaliteter, og det er ikke altid, disse vinduer vil se pæne ud på en ældre bygning.

Er det de indvendige døre i huset, der skal udskiftes, bør du på samme måde overveje, hvilken type døre, der passer til boligen. Er huset af ældre dato, vil fyldningsdøre typisk passe bedst til husets stil, mens man f.eks. i parcelhuse vil kunne vælge flere typer døre, uden det nødvendigvis kommer til at se forkert ud.

Når det er yder- eller hoveddøre, der skal skiftes, kan du vælge mellem rigtig mange forskellige typer. Disse døre findes med eller uden ruder, i forskellige materialer og størrelser samt i mange forskellige farver.

Hos Tømrer- og snedkerfirmaet Flemming Franck har vi mange års erfaring med både rådgivning og montering af vinduer og døre. Når du vælger at bestille dine vinduer og døre hos os, er du altid sikret en grundig gennemgang af dine behov og præmisser. Vi rådgiver dig naturligvis ned i mindste detalje, så du er sikker på, at dine nye vinduer eller døre lever fuldt op til dine ønsker, samt at de har en lang levetid.

Når vi efterfølgende monterer, er vi altid omhyggelige, og vi sætter en ære i at også det sidste finish bliver udført med nænsom hånd.

Er det nu, du skal i gang med udskiftning af vinduer og døre, så ring til os på 4818 1216 og få et uforpligtende tilbud eller hør mere.
Du kan også sende os en mail her, så vender vi hurtigt tilbage.

Vi er naturligvis medlem af BygGaranti