Isolering

Kan det svare sig at efterisolere loft og tag?

En af de største besparelser, du kan hente hjem på varmeregningen, er typisk ved at efterisolere dit loft og tag. Da taget har en stor flade, og varme søger opad, er der stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag.

Varmetab gennem taget/loftet er typisk 40-50% procent af det samlede varme tab. Det betyder, at det bedst kan svare sig at efterisolere taget og loftet, før du påbegynder efterisolering af ydervægge i dit hus.
Det afhænger af tagkonstruktionen, om efterisolering er et større eller mindre projekt. Et uudnyttet loft med fri adgang er f.eks. relativt let at efterisolere, og det kan altid foretages uden gener i resten af huset. I disse tilfælde vil det være indlysende at efterisolere.
Hvis isoleringen derimod sidder under tagfladerne i et udnyttet loftsrum eller i rum med loft til kip, vil det være et omfattende projekt at foretage en efterisolering.
Det vil næsten altid kunne betale sig at efterisolere, hvis du går med planer om en større ombygning eller renovering af taget.
Hos Flemming Franck har vi mange års erfaring i efterisolering i privatboliger og større bygninger.
Med vores faste samarbejdspartnere, der er kompetente og reelle aktører på markedet, foretager vi alle former for isolering herunder hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelser, facadeisolering.
Vi kan også foretage isolering i forbindelse med restaurering af ejendomme. På denne måde vil du have en fast kontaktperson, der holder styr på de forskellige håndværkere, der er involveret og sikrer dig, at arbejdet udføres til aftalt tid og pris.
Kontakt os på 4818 1216 og få et uforpligtende tilbud på isolering af din bygning.