KVALITET OG TILFREDSE KUNDER

Tilfredse kunder er den bedste reklame. Derfor gør vi alt for at gøre arbejdet perfekt – hver gang. Det gælder på alle niveauer – lige fra store projekteringsaftaler med arkitekter og bygherrer til grundig oprydning på pladsen. Og opfølgningsfasen derefter er lige så vigtig som byggefasen. Bygherren eller administratoren skal have sikkerhed for, at han får den optimale kvalitet på sit projekt. Alle bygge- eller renoveringsfasens trin er nøje tilpasset et strengt kvalitetsstyringskrav, og vore håndværkere sørger for at være på forkant, så et byggeri altid kan tages i brug til det aftalte tidspunkt.

Kombinationen af god, håndværksmæssig kvalitet, overholdelse af tidsplaner og aftalt pris er afgørende for om vore kunder er tilfredse – og det er de.

På www.outrup.dk kan du bl.a. anvende et digitalt prøverum, hvor i nemt og hurtigt kan uploade et foto af netop jeres hus og afprøve mulighederne med forskellige typer
vinduer og døre, farver mm. Med dette redskab får i et realistisk billede af, hvordan jeres hus vil se ud med nye vinduer og døre fra Outrup – enkelt og effektivt.