Facadearbejde

Facaden – bygningens ansigt udadtil

Det første du ser, når du ankommer til et hus, er dets facade. Derfor er det utrolig vigtigt, at facaden er både smuk og vedligeholdt, da den næsten egenrådigt afgør den besøgendes førstehåndsindtryk af huset.

Hos Flemming Franck A/S har vi mange års erfaring med facader og facaderenovering og vi kan, for relativt små midler, udføre kompetent og professionelt facadearbejde, der vil få en næsten hvilken som helst bygning til at fremstå ny.

Gør meget for bygningen

En facaderenovering eller fornyelse gør ikke alene meget for bygningens udtryk. Ejendommen tager sig ikke alene bedre ud, den holder også bedre til det skiftende vejrlig. Dette gør sig gældende, uanset om det drejer sig om private boliger, virksomheder eller etageejendomme.

Grundig rådgivning

Når en facade skal renoveres, er der mange forskellige løsningsmodeller og materialer, der hver især lever op til forskellige kvalitetsniveauer og ikke altid er lige åbenlyse.

For at kunne træffe den helt rigtige afgørelse, er der nogle områder, der skal drøftes nøje, herunder valg af materialer og kvalitet, samt konsekvensen af disse valg, forventet holdbarhed samt vedligeholdelseskrav.

Skal facaden have sin oprindelige struktur og farve tilbage, eller vil du prøve noget helt andet; er blot nogle af de ting, du bør overveje nøje. Vi redegør naturligvis for konsekvenserne af de forskellige muligheder.

For at du ender op med en ny facade, der er helt perfekt til dig, er den indledende dialog vigtig for os, og vi sørger altid for, at du bliver rådgivet grundigt, så du er i stand til at træffe den helt rigtige beslutning, inden facadearbejdet påbegyndes.

Høj kvalitet

Når vi udfører facadearbejde, sørger vi naturligvis for, at arbejdet udføres i højeste kvalitet. Ved at vælge Flemming Franck A/S til din facaderenovering eller facadefornyelse, er du sikret, at du får et holdbart resultat, du kan nyde godt af i mange år fremover.

Hvis du i forbindelse med renovering af din facade også gør dig tanker om isolering af ejendommen, kan vi naturligvis også hjælpe med dette.

Ring nu og hør mere på 48 18 12 16.