Brand- og stormskader

Renovering efter brand-, storm-, indbruds- og vandskader i fag eller hovedentreprise.

I tømrerfirmaet Flemming Franck har vi mange års erfaring inden for renovering efter diverse former for skader på din bygning.

Har du haft brand-, storm- eller vandskader, er det vigtigt, at du får taget hurtig aktion. På den måde forebygger du, at skaden ikke udvikler sig yderligere.

Hvis du har haft indbrud, er det ligeledes vigtigt at tage sig affære hurtigst muligt. Der findes flere eksempler på, at tyvene kommer igen efter en kort periode.

Vi rykker omgående ud og får et overblik over skaden og får sikret bygningen.

Vi tilbyder renovering efter skader både i fag- eller hovedentreprise.

Medlem af Byg Garanti.

Nedenfor kan du læse mere om vores ydelser i forbindelse med de enkelte former for skader.
Brandskader:

Vi udfører skadesbegrænsning ved hjælp af afdækning, identificering og sikring af skadested, opsugning af vand, etablering af affugtning, bortfjernelse samt bevaring af løsøre, herunder hjemtagelse til opbevaring/tørrekabine.

Vandskader:

Vi håndterer alle typer vandskader, fra opsugning af vand, etablering af affugtning, desinficering samt efterfølgende rengøring efter kloakskader, bortfjernelse samt opbevaring af løsøre.

Stormskader:

Vi udbedrer alle typer skader inden for stormskader eller stormflod. Det inkluderer alt fra mindre vandskader til større oversvømmelser af din bygning, herunder skadesbegrænsning, ved hjælp af afdækning, sikring af skadested, opsugning af vand og etablering af affugtning. Vi varetager naturligvis også bortfjernelse samt opbevaring af løsøre.

Indbrudsskader:

Vi identificerer indbrudsstedet og får sikret det, så det bliver utilgængeligt for uvedkommende. Efterfølgende kan vi rådgive omkring fremtidig sikring af bygningen samt afgive konkret tilbud.

Genopbygning:

Vi ved, at det ikke er sjovt, når man skal gennemleve processen med genopbygning. Nogle gange er skaden så stor, at man er nødt til at blive genhuset. Andre gange skal man leve med at have håndværkere gående i ens hjem, mens man selv befinder sig på adressen.

Vi har mange års erfaring med genopbygning efter skader. Vores vigtigste mission er at foretage genopbygningen med så få gener som muligt for husets beboere.

Når du har haft en skade og skadestoppet er udført, vil du naturligvis gerne vide, hvor længe der går, inden din bolig er tilbage i samme stand som inden skaden. Vi sørger for, at du hurtigst muligt får en tidshorisont på genopbygningen. Derfor ved du præcis, hvad du har at forholde dig til. Og vi overholder naturligvis de aftalte tidsrammer, så du ikke oplever forstyrrende forsinkelser.

Ring til os på 4818 1216 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig gennem et skadesforløb. Du kan også sende os en mail her