TØMRERARBEJDE 

Hos Tømrer- og snedkerfirmaet Flemming Franck har vi mere end 25 års erfaring inden for tømrerarbejde.

Med så mange år på bagen har vi solid erfaring inden for alle former for Tømrerarbejde, både i forhold til mindre reparationer på eksisterende byggeri samt større tømreropgaver som f.eks. renoveringsprojekter og nybyggeri.

Inden vi går i gang med et tømrerprojekt, sørger vi altid for grundigt at gennemgå de forskellige muligheder og materialer med dig, så det tømrerarbejde du får udført, kommer til at leve fuldstændig op til dine forventninger. Derfor kommer der aldrig ubehagelige overraskelser undervejs, når du får løst dit projekt hos os.

Alle vores tømrere uddannes løbende, så de er opdaterede inden for nyeste teknikker og trends. De er omhyggelige med deres arbejde, og de sætter en ære i at udføre det forsvarligt og med færrest mulige gener for dig og de øvrige beboere i ejendommen.

Hos tømrermester Flemming Franck har vi fast tilknyttede, professionelle samarbejdspartnere, og vi tilbyder totalløsninger til de kunder, der ønsker dette. Med denne model får du en fast tilknyttet kontaktperson gennem hele forløbet. Dette sparer dig for at skulle holde styr på de mange forskellige håndværkere, herunder tømrere, Murer, Beton/Kloak, elektrikere, VVS´ere og andre, der kan være tilknyttet processen.

Du kan altid få udarbejdet et tilbud på dit projekt hos Tømrermester Flemming Franck, så ring til os på 4818 1216 og fortæl os om det, du skal have udført.