TØMRERARBEJDE 

Hos Tømrer- og snedkerfirmaet Flemming Franck har vi mere end 25 års erfaring inden for tømrerarbejde.

Vi har mange års erfaring

Med så mange år på bagen har vi solid erfaring inden for alle former for Tømrerarbejde. Dette gælder både i forhold til mindre reparationer på eksisterende byggeri samt større tømreropgaver som f.eks. renoveringsprojekter og nybyggeri. Du kan se nogle af vores referencer her

Vi rådgiver dig grundigt

Inden vi går i gang med et tømrerprojekt, sørger vi altid for grundigt at gennemgå de forskellige muligheder og materialer med dig. Dette gør vi for at det tømrerarbejde du får udført, kommer til at leve helt op til dine forventninger. På den måde kommer der ikke ubehagelige overraskelser undervejs, når du får løst dit projekt hos os. Og vi er naturligvis medlem af Byg Garanti

Vi uddanner os løbende

Alle vores tømrere uddannes løbende, så de er opdaterede inden for nyeste teknikker og trends. De er omhyggelige med deres arbejde. Derudover sætter de en ære i at udføre det forsvarligt og med færrest mulige gener for dig og de øvrige beboere i ejendommen.

Vi tilbyder totalløsninger

Hos tømrermester Flemming Franck har vi fast tilknyttede, professionelle samarbejdspartnere. Derfor kan vi tilbyde totalløsninger til de kunder, der ønsker dette. Med denne model får du en fast tilknyttet kontaktperson gennem hele forløbet. Og det sparer dig for at skulle holde styr på de mange forskellige håndværkere, herunder tømrere, Murer, Beton/Kloak, elektrikere, VVS´ere og andre, der kan være tilknyttet processen.

Vi lever af tilfredse kunder

Hos Flemming Franck A/S er vores kunders tilfredshed altafgørende. Den grundige rådgivning og løbende dialog gennem hele processen er vigtigt.
Og det er da også de mange tilfredse kunder, der har været med til at cementere vores position som førende tømrermester i området.

Kontakt os

Du kan altid få udarbejdet et tilbud på dit projekt hos Tømrermester Flemming Franck. Ring til os på 4818 1216 og fortæl os om det, du skal have udført.