Tagudskiftning

Står du for at skulle udskifte taget på dit hjem eller ejendom er Tømrer- og Snedkerfirmaet Flemming Franck A/S et fornuftigt valg. Vi har mange års erfaring indenfor tagarbejde, alle medarbejdere uddannes løbende indenfor nyeste teknikker, og vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde med lang levetid, naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Et Tag er ikke bare et Tag

Der findes mange forskellige tagtyper på markedet, og vi ved, at det er de færreste mennesker, der har indgående viden om de forskellige produkter. Derfor sørger vi for at, i den indledende fase, altid for at behovsafdække og derefter gennemgå de forskellige produkters stærke og svage sider. På den måde er du ordentlig klædt på til at træffe det rette valg.

Vi tager os af alt

Skal dit tagarbejde kombineres med andre ting? Vi fungerer ofte som hovedentreprenør på byggeprojekter. Gennem årene har vi opbygget tæt, daglig kontakt til vore faste samarbejdspartnere herunder bl.a. Smede, Murere, Malere, VVS- og Elinstallatører. Da du som kunde skal være garanteret høj kvalitet i alle niveauer, er alle vore samarbejdspartnere nøje udvalgt ud fra deres kompetencer. Vi holder boldene i luften og du har en fast kontaktperson.

Byggaranti

Som kunde hos os, er du garanteret altid at være i trygge hænder. Vi er medlem af Byggaranti, en garantiordning, der sikrer dig professionelt håndværk af høj standard. Læs mere om Byggaranti her.

Ring til os på 4818 1216 og få et godt tilbud på dit nye tag.

Skriv til os

+45 48 18 12 16