MURERARBEJDE 

murerarbejde

Professionelt murerarbejde

Hos Flemming Franck er der ikke det håndværk, vi ikke kan udføre, det gælder også murerarbejde. Vi har et tæt samarbejde med fast tilknyttede, professionelle murermestre så du er i trygge hænder, når du lægger dit murerarbejde i vores.
Hos Flemming Franck ved vi at godt murerarbejde begynder med en grundig planlægning, så det er du altid garanteret som kunde hos os. Vi sørger for at alle mureropgaver bliver udført professionelt og med sans for detaljer, og vi står gerne for totalentreprisen, hvis du ønsker en nem og smidig byggeproces.
Grundig rådgivning

Inden vi går i gang med dit murerarbejde, sørger vi altid for at gennemgå de forskellige muligheder og materialer grundigt med dig, så det murerarbejde du får udført, kommer til at leve helt op til dine forventninger. Derfor kommer der aldrig ubehagelige overraskelser undervejs, når du får løst dit projekt hos os.

Kompetente samarbejdspartnere

Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet Flemming Franck har vi over 25 års erfaring med alle former for håndværk. Vi samarbejder med byggebranchens elite, også når det gælder murerarbejde. Vores håndværkere har mange års erfaring, og de finder glæde ved at udføre kvalitets murerarbejde. De er din garanti for veludført og professionelt arbejde.

Murerne hos vores samarbejdspartnere uddannes løbende, så de altid er up to date i forhold til nye teknikker og muligheder. Murerne udfører omhyggeligt arbejde, og de tager altid hensyn til eventuelle andre, der befinder sig i og omkring deres arbejdsområde.

Også totalentrepriser

Når du får murerarbejde udført gennem os, eventuelt som en del af en totalentreprise, har du altid samme kontaktperson, hele vejen igennem projektet. Din kontaktperson er kun et opkald væk, og du kan altid få svar på spørgsmål, ligesom du kan være sikker på at blive holdt underrettet løbende.
Vi varetager også murerarbejde som en del af større renoveringsprojekter og nybyggeri. Har vi din totalentreprise, er du i trygge hænder med en fast kontaktperson der varetager dine interesser.

 
Vil du have udarbejdet et tilbud på murerarbejde hos Tømrermester Flemming Franck, så kontakt os på 4818 1216.