Tømrer Værløse

Skal du bruge en tømrer Værløse? I Tømrer- og snedkerfirmaet Flemming Franck har vi mere end 30 års erfaring inden for tømrerarbejde bl.a. i Værløse. Og vores tømrere er professionelle og ærekære i forhold til det arbejde, de udfører.

Med mange år i bagagen, som tømrer i Værløse, har vi solid erfaring inden for alle typer tømrerarbejde. Uanset om du søger mindre reparationer på eksisterende byggeri eller større tømreropgaver, som f.eks. renoveringsprojekter og nybyggeri, kan vi være behjælpelige.

Tømrer Værløse, der rådgiver dig grundigt

Inden vores tømrer Værløse starter et tømrerprojekt op, sørger han – eller hun – for at gennemgå de forskellige muligheder og materialer med dig. Derfor kan du være sikker på, at det tømrerarbejde du får udført, lever fuldstændig op til dine forventninger.

Vi videreuddanner os løbende

Der sker meget i tømrerverden, og vi følger med. Alle vores tømrere bliver løbende efteruddannet, så de er opdaterede inden for nyeste tilgængelige teknikker og trends. De er omhyggelige, når de udfører deres arbejde, og de leverer udelukkende førsteklasses tømrerarbejde.

Vi udfører alle typer tømrerarbejde

Vi har prøvet det hele, så vi er erfarne. Vi kan bl.a. hjælpe dig, hvis du har brug for til- og ombygning, udskiftning af vinduer og døre, renovering og tagarbejde.
Og gennem vores fast tilknyttede samarbejdspartnere, tilbyder totalløsninger hvis du har brug for dette.

Med en totalløsning gør du det nemt for dig selv, idet du har samme kontaktperson gennem hele processen. Se nogle af vores tidligere projekter her.

Erhverv og private

Blandt vores store kundekreds finder du både erhverv, kommune og private. Vi har udført arbejde for både virksomheder, kommunale institutioner og private, bl.a. i Værløse.
Vores kunder kommer igen og igen, og vi er stolte af de gode ry, vi over årene har opnået. Du kan se nogle af vores referencer her.

Lærlinge er velkomne hos os

Hos Flemming Franck tager vi ansvar. Og vi vil gerne bidrage med at videreformidle det gode håndværk til kommende generationer. Derfor har vi altid lærlinge ansat i firmaet.
De lærer en masse hos os, men vi lærer også af dem.

Byg Garantiordning

Vi er medlem af Byg Garanti. Det betyder, at du som kunde hos os er dækket mod fejl og mangler for op til 150.000 kr. inkl. moms. Alle tvister indbringes for Byggeriets Ankenævn. Nævnet består af en landsdommer, to repræsentanter fra Forbrugerrådet TÆNK og Parcelhusejernes Landsforening samt to repræsentanter fra DI Dansk Byggeri.
Derfor er du sikret en langt hurtigere og billigere afgørelse, end hvis der skal anlægges civilt søgsmål.

Kontakt os

Du kan altid få udarbejdet et tilbud på dit tømrerarbejde hos tømrermester Flemming Franck. Så ring til os på 4818 1216 og fortæl os om det tømrerarbejde, du skal have udført.
Du kan også sende os en mail her.